Το κέντρο μας

Το Κέντρο λογοθεραπείας και εργοθεραπείας είναι ένα πρότυπο παιδιατρικό θεραπευτήριο που ιδρύθηκε το 2003 από την κα. Αραμπατζή Κωνσταντινιά.

Στόχος του είναι η παροχή υπηρεσιών λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής διαπαιδαγώγησης, ψυχολογικής στήριξης και κοινωνικοποίησης, σε παιδιά ηλικίας 0- 18 ετών σε ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο.

Η θεραπευτική ομάδα αποτελείται από καταξιωμένους θεραπευτές με πολυετή εμπειρία και συνεχόμενη εκπαίδευση και εποπτεία.

Το Κέντρο με γνώμονα τη μοναδικότητα κάθε παιδιού παρέχει εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα, με ημερήσια ενημέρωση και τις κατάλληλες οδηγίες προς τους γονείς ώστε να μετατρέψουμε τη δυνατότητα του παιδιού σε ικανότητα, άμεσα και γρήγορα.

Η επιστημονικά υπεύθυνη του κέντρου είναι η κα Αραμπατζή Κωνσταντινιά η οποία αποφοίτησε από το τμήμα λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ το 2002. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στον τομέα της νευροαποκατάστασης. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων αναφορικά με νευρολογικές διαταραχές , σίτιση σε βρέφη και παιδιά, αυτισμό , τραυλισμό και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές. Από το 2009 ασχολείται μόνο με παιδιατρικό πληθυσμό, κυρίως στην πρώιμη παρέμβαση και σε βρέφη με δυσκολίες στη σίτιση. Την τελευταία δεκαετία εκπαιδεύει φοιτητές λογοθεραπείας από δημόσια πανεπιστήμια ενώ παρέχει εποπτείες σε νέους επαγγελματίες. Είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) και γεωγραφικός εκπρόσωπος Θεσσαλίας. Τέλος προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα της έρευνας με παρουσιάσεις σε Πανελλήνια συνέδρια ενώ αρθρογραφεί σε site και ιατρικά περιοδικά.

experience_icon
ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το κέντρο Λογοθεραπείας & Εργοθεραπείας στη Λάρισα δημιουργήθηκε το 2003 από την κα Αραμπατζή Κωνσταντίνα και μετεξελίχθηκε το 2005 στη σημερινή του μορφή.

pro-icon
ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

Το κέντρο στελεχώνεται από καταξιωμένους θεραπευτές με εμπειρία και συνεχόμενη εκπαίδευση.

service-icon
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε άμεσα ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες που το έχουν ανάγκη.

care-icon
ΣΥΝΕΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Οι συνεδρίες είναι ατομικές, με ημερήσια ενημέρωση για τη θεραπευτική παρέμβαση και τις απαραίτητες οδηγίες προς τους γονείς έτσι ώστε να μετατρέψουμε τη δυνατότητα του παιδιού σε ικανότητα άμεσα και γρήγορα.

About Image

Τα Ασφαλιστικά Ταμεία
Το κέντρο μας συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Μέσω των ταμείων μπορείτε να καλύψτε όλο το χρηματικό πόσο για τις θεραπείες. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλιστική κάλυψη είναι η έγκριση – βεβαίωση από δημόσιο φορέα (ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ή νοσοκομειακό ιατρό, αναπτυξιολόγο / παιδοψυχίατρο ή παιδονευρολόγο).

Διαγνωστικά εργαλεία